BLOG

«Καλημέρα» χωρίς πρηξίματα στο πρόσωπο με τη βοήθεια της Face Yoga!

Εσύ με τί πρόσωπο λες «καλημέρα»; Ένα «φουσκωμένο»  πρωϊνό προσωπάκι είναι μία πραγματικότητα για πολλούς από εμάς…Στις περισσότερες, πλην ιατρικών περιπτώσεων, αυτό σχετίζεται με αυξημένη κατακράτηση υγρών και δυσκολία στην κυκλοφορία της λέμφου.Έχοντας ή μη συμφιλιωθεί με αυτό καλό θα είναι να εξετάσεις λίγο τα παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΤΗ FACE YOGA

Η συνειδητή αναπνοή είναι βασικό συστατικό της Face Yoga. Χρησιμοποιείται στην αρχή κυρίως αλλά και κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος για να ηρεμήσει το αυτόνομο νευρικό σύστημα και να επηρεάσει τις υπόλοιπες λειτουργίες στο σώμα. Σκοπός είναι το σώμα να φύγει από την κατάσταση «μάχη ή φυγή» και να αφοσιωθεί στην παρούσα στιγμή με χαλαρότητα και προσήλωση. Κάθε μία από τις τεχνικές, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και μεμονωμένα, ανάλογα με την περίπτωση για την οποία ενδύκνειται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Face Yoga και Διατάσεις: Θέτωντας τις βάσεις για ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ευεξίας και αντιγήρανσης!

“Πάμε τώρα για διατάσεις…”Φράση γνώριμη σε όσους από εμάς έχουμε ακολουθήσει κάποιο δομημένο πρόγραμμα γυμναστικής. Συνήθως είναι η αγαπημένη μας

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βελτιώστε την όρασή σας: 4 ασκήσεις για τα μάτια σας σε λιγότερο από 4’!

Εσείς προσέχετε τα μάτια σας «σαν τα μάτια σας»; Είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα μάτια μας είναι το πολύτιμο αισθητήριο παράθυρό μας στον κόσμο. Επηρεάζονται όμως καθημερινά από τις συνθήκες του μίκρο περιβάλλοντος όπως:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ