Τι περιέχει
η Face yoga

ΑΝΑΠΝΟΕΣ:

Όλα ξεκινούν με μία σωστή αναπνοή. Στη yoga συνολικά η αναπνοή είναι πρωτίστως μέσο συγκέντρωσης, εξισορρόπησης της ροής ενέργειας και επικοινωνίας του εσωτερικού με το “εξωτερικό” σώμα.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ:

Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα με την κυριολεκτική έννοια. Όπως ένα γυμνασμένο μυϊκά σώμα είναι τονωμένο και δυνατό, έτσι ισχύει σε πρόσωπο και λαιμό. Τα καλά νέα είναι ότι οι μύες αυτοί είναι πολύ μικροί και εύπλαστοι, άρα τα αποτελέσματα της άσκησης γίνονται πολύ γρήγορα ορατά και ότι βρίσκονται κάτω ακριβώς από την επιφάνεια του δέρματος, επομένως όσο το μυϊκο δυναμώνει, τονώνεται φυσικά και το δέρμα, οι ρυτίδες λειαίνονται, η ελαστικότητα βελτιώνεται.

ΜΑΣΑΖ:

Ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο ομορφιάς περιλαμβάνει το μασάζ σαν απαραίτητο συστατικό. Τα ωφέλη πολλαπλά: ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων και τη θρέψη των ιστών με τα πολύτιμα συστατικά που μεταφέρει, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συστατικών απαραίτητων για τη διατήρηση της ποιότητας του δέρματος, αποσυμφορείται η λέμφος από τις τοξίνες και τις κατακρατήσεις, χαλαρώνει η ένταση στους μυς, λειαίνονται οι ρυτίδες, ανορθώνεται το περίγραμμα του προσώπου. Το μασάζ αποτελεί μία πρακτική αγάπης και αποδοχής. Όταν μάλιστα προσφέρεται από εμάς στο πρόσωπό μας, τα ωφέλη είναι πολλαπλάσια.

ΠΙΕΣΕΙΣ:

Μία αρχαία μέθοδο με ρίζες από την Κίνα, η οποία βασίζεται στην εφαρμογή πιέσεων σε συγκεκριμένα σημεία – κέντρα ενέργειας του προσώπου και του λαιμού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται εξισορρόπηση της ελεύθεσης ροής της ενέργειας για τη χαλάρωση ή την ενεργοποίηση των μυών. Εφαρμόζεται κυρίως με τα δάχτυλα.

On-line
μαθήματα