Μπορώ να κάνω
Face yoga

Αν αναπνέεις, εκφράζεσαι, μασάς, μιλάς, τότε ναι μπορείς να κάνεις και FACE YOGA.
  • Δεν υπάρχουν ηλικιακά στεγανά, ποτέ δεν είσαι μεγάλος ή μικρός για face yoga, ανεξάρτητα την ηλικία σου μπορείς να ωφεληθείς από αυτή τη φυσική, ολιστική μέθοδο. Δεν υπάρχουν στεγανά σε σχέση με το φύλο, όλοι, γυναίκες, άντρες, παιδιά, διαθέτουν μυϊκό σύστημα σε πρόσωπο και σώμα το οποίο χρειάζεται τόνωση, εξισορρόπηση και χαλάρωση.
 
  • Έχω κάνει πλαστική, μπορώ να κάνω; Μπορείς και επιβάλλεται να κάνεις. Οι πλαστικοί συστήνουν ασκήσεις για τη διατήρηση ισορροπημένου αποτελέσματος στις περιοχές που έχουν υποστεί επέμβαση, καθώς συμφωνούν ότι οι ασκήσεις προσώπου μπορούν να βελτιώσουν το μυϊκό τόνο του προσώπου σας και να ανακουφίσουν την ένταση των μυών σας που προκαλείται από το στρες.
 
  • Έχω κάνει botox, μπορώ να κάνω; Μπορείς και επιβάλλεται να κάνες. Στις περιοχές που το botox έχει εφαρμοστεί, η έκφραση έχει παγώσει, οι μύες έχουν σταματήσει τη σύσπασή τους. Επομένως το “βάρος” μεταφέρεται στις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου, οι οποίες θα πρέπει να δυναμώσουν για να ισορροπήσουν και να εργάζονται σωστά μέσα στην καθημερινή έκφραση.
 
  • Έχω κάνει fillers, μπορώ να κάνω; Μπορείς και επιβάλλεται να κάνεις. Τα fillers έχουν γεμίσει τις ρυτίδες, είναι τοποθετημένα πάνω από το μυϊκό ιστό. Από κάτω το μυϊκό σύστημα εργάζεται κανονικά.
 
  • Έχω περιοριμένο χρόνο, μπορώ να κάνω; Μπορείς και βέβαια μπορείς! Το ωραίο με τη face yoga είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες της καθημερινότητάς μας και να δούμε διαφορά ακόμα και με λίγα λεπτά τη μέρα! Αυτό που χρειάζεται είναι δυνέπεια και μία δέσμευση στον εαυτό μας για μία ωραία συνήθεια που μας κάνει καλό!
 
  • Εν κατακλείδι, η face yoga απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το πρόσωπό τους από μέσα προς τα έξω, να καταλάβουν πώς λειτουργούν οι μύες του προσώπου και του λαιμού, να ισορροπήσουν και να ελέγξουν τις εκφράσεις τους, να τονώσουν τα χαρακτηριστικά και το διάγραμμα του προσώπου τους, να βελτιώσουν την όψη του δέρματός τους, να προλάβουν και να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων, να διατηρήσουν το πρόσωπό τους υγιές, σφριγηλό και εκφραστικό σε κάθε φάση και ηλικία.

On-line
μαθήματα